Låt oss städa hos er!

Företagsstäd Västerås

Vi utför företagsstäd åt ert företag i Västerås

Lämna prisförfrågan här

Företaggstädning i Västerås

Genom att anlita oss för företagsstäd i Västerås, får du den miljön ni önskar och efterfrågar utan ansträngning. Med en hälsosam och ren miljö, ger ni de anställda allra bästa förutsättningar för att i en hälsosam miljö göra bra resultat och att fokusera. Det finns studier som visar att smutsiga arbetsplatser har en tendens till att bringa stress hos de anställda. Dessutom får ni med oss, en Nöjd-kund-garanti vilket innebär att vi alltid kommer tillbaka och städar upp om ni inte anser att det är rent nog.

I vår företagsstäd ingår bland annat putsning av speglar, tömning av papperskorgar, dammsugning av möbler, avtorkning av diverse ytor, rengöring av ut- och insida i skåp där sopbehållare finns, rengöring av mikrovågsugn samt rengöring av toalett i badrum och mycket mer.

Anpassade städningar

Våra städare anpassar alltid städningen efter era behov och önskemål, vi kan därmed erbjuda såväl allergistädning eller städningar med era städmaterial. Utöver detta ser vi även till era behov som är i företaget, har ni exempelvis djur på plats anpassar vi vår städning därefter. När ni anlitar oss, kan ni alltid förvänta er ett rent hem på era villkor.

Kontakta vår städfirma i Västerås när ni behöver veckostädning, hemstädning, storstädning eller kontorsstädning. Vi erbjuder dessutom tjänster så som fönsterputs, byggstäd och företagsstäd.

Kontakta oss här!

Företagsstäd Västerås

Våra städtjänster

Vi erbjuder städtjänster till såväl privatpersoner, föreningar och företag i Västerås. Det innebär att vi inte enbart erbjuder företagsstäd. Oavsett vem ni är, till vilket syfte ni behöver en städning eller när ni är i behov av oss, så finns vi här. Vårt driv ligger i att ge såväl privatpersoner hälsosamma hem som att ge företag den företagsstäd som gör att företaget får de ultimata förutsättningarna för att lyckas.

Privatpersoner

Att städa och ha rent när man kommer hem, är inte alltid roligt eller lätt. Vi ser till att det alltid är rent i din bostad, under tiden du jobbar eller ligger i soffan.

Veckostädning

Regelbunden hemstädning innebär att vi kontinuerligt kommer ut på utsatt tid för att utföra en vardaglig städning. Hos oss får du dessutom alltid samma städare, för din trygghet.

fr. 200kr (efter RUT)

Storstädning

Med hjälp av en storstädning, får du din bostad städad grundligt. Utöver att fönsterputsning ingår gratis, får du städat både kök, badrum och resterande del av din bostad.

fr. 245kr (efter RUT)

Fönsterputsning

Genom rena och vackra fönster, upplevs rummet större och du får in ett bättre ljussläpp. Med det får rummet ett fräschare och behagligare intryck. Anlita oss för vackra fönster!

fr. 245kr (efter RUT)

Flyttstädning

Med vår flyttstädning blir överlämnandet av bostaden enkel och problemfri. Du får ett fast pris, med resterande checklista och givetvis vår nöjd-kund-garanti inkluderad.

fr. 1700kr (efter RUT)

Företagskunder

Vi erbjuder tjänster anpassade efter företag, kommuner, föreningar etc. Med lösningar som passar er får ni ett koncept som fungerar för er verksamhet.

Byggstädning

Vid större projekt och arbeten kan det vara bekvämt att anlita vårt städföretag. Vi ser till att projektets finish blir ren och vacker. Självklart anpassar vi städningen efter behov som finns på plats. Låt oss göra det vi gör allra bäst – att städa.

Kontorsstädning

Genom att ge de anställda rena kontor, hälsosamma lunchrum och behagliga ytor. Med en bra miljö får dina anställda fantastiska förutsättningar för att leverera de resultat som efterfrågas. En investering i såväl anställa som företaget i helhet.

Trappstädning

Bostadsrättsförening eller fastighetsägare? Låt dina hyresgäster få den bekvämlighet som efterfrågas även på de allmänna ytorna. Tillsammans med vår nöjd-kund-garanti får du garanterat fantastiska resultat. 

Kontor

Våra städare

Våra städare har den kompetens och erfarenhet som efterfrågas i branschen. Ni kan därför vara trygg i att våra resultat upprätthåller era förväntningar och krav. För oss är det dessutom viktigt att våra städare, utöver att vara duktiga städare, ger er som kund en stor trygghet. Det innebär att vi som städföretag lägger stor vikt vid personlighet vid anställning.

Som ett etablerat städföretag i Västerås, kan ni i lugn och ro luta er tillbaka och fokusera på jobbet för att låta våra städare göra sitt jobb.

Städare Sylwia
Sylwia
Städare Adina
Adina
Städare Angelika
Angelika
Städare Olga
Olga
Städare Ula
Ula
Städare Ola
Ola
Städare Marta
Marta
Städare Kasia
Kasia
Städare Karolina
Karolina
Städare Agnieszka
Agneszka
Städare Kassandra
Kassandra
Städare Iwona
Iwona

Företagsstäd för dig i Västerås

Med huvudkontor och utgångspunkt i Västerås är det i Västerås med omnejd som vi utför företagsstäd åt kunder. Idag har vi flertalet företagskunder med regelbunden städning i Västerås. Det gör oss stolta och glada, att ha en stabil kundkrets. Men vi utökar städning och utför även företagsstäd i andra delar av Västmanland, bland annat Hallstahammar.

Alltid nöjd-kund-garanti hos oss

För oss är det viktigt att ni som kunder blir nöjda. Vi har därför en Nöjd-kund-garanti som innebär att om vi skulle missa något under städningen, eller att ni inte anser att något är rent nog så kommer vi tillbaka och städar upp detta helt kostnadsfritt. Allt för att du ska få det resultat som efterfrågas.

företagsstäd Västerås

KONTAKTA OSS