Flyttstädning Västerås

Att flytta är ofta en tidskrävande och stressfylld upplevelse. Utöver packningen och transporten finns det också krav på att lämna den tidigare bostaden i skick som uppfyller standarden för flyttstädning. I Västerås finns det flera professionella städföretag som kan hjälpa dig att säkerställa en smidig flyttstädning.

Städbolag som erbjuder flyttstädning i Västerås

Montrab.se

Montrab.se har sedan länge etablerat sig som en av de pålitligaste aktörerna när det kommer till flyttstädning i Västerås. Med en kombination av erfaren personal och högkvalitativa städredskap säkerställer de att varje hörn av din bostad skiner. Deras tjänster kan anpassas efter varje kunds specifika behov, och de erbjuder även en nöjd-kund-garanti.

Modernstad.se

Modern Städservice AB vill göra flyttstädningen i Västerås enklare för dig. De försöker alltid se till att processen blir så enkel och smidig som möjligt och anpassar sig alltid efter kundens behov. De har som målsättning att flyttstädningen alltid ska göras klart inom samma dag som den påbörjades.

Hitta billig flyttstädning i Västerås

Städfirma.nu

När du vill hitta den bästa dealen för flyttstädning i Västerås så är Städfirma.nu en oumbärlig resurs. Plattformen samlar flera städfirmor under ett tak, vilket gör det enkelt för dig att jämföra priser och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen. Genom Städfirma.nu kan du snabbt och enkelt få en överblick över priser på flyttstädning i Västerås och säkerställa att du får mest valuta för dina pengar.

Vad kostar flyttstädning i Västerås?

Generellt sett ligger priserna mellan 300-500 kr/h inklusive moms i Västerås. Priset för flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer. Det lönar sig alltid att be om en offert för att få en exakt kostnadsuppskattning baserad på din bostads specifika förutsättningar.

Vad påverkar priset?

Några av de faktorer som kan påverka kostnaden för flyttstädning inkluderar:

 • Bostadens storlek
 • Hur grundlig städning som önskas
 • Eventuella tilläggstjänster, t.ex. fönsterputs
 • Placering av bostaden och tillgänglighet

Vad ingår i en flyttstädning?

När du anlitar ett företag för flyttstädning i Västerås bör du försäkra dig om att följande tjänster ingår, eller åtminstone erbjuds:

 • Dammsugning av golv, mattor och möbler
 • Golvmoppning
 • Rengöring av fönster och dörrar
 • Rengöring av kök inklusive vitvaror
 • Badrum och toalettstädning
 • Tömning av skåp och lådor
 • Rengöring av lister, fönsterbrädor och eluttag

Rutavdrag flyttstädning

Rutavdraget är en skattereduktion som svenska privatpersoner kan nyttja när de anlitar tjänster inom hushållsnära arbete, däribland flyttstädning. Skatteverkets rutavdrag innebär att du som kund kan dra av en del av arbetskostnaden direkt på fakturan, vilket gör tjänsten mer prisvärd.

För att dra nytta av rutavdraget dessa tjänster ska följande kriterier uppfyllas:

 1. Arbetet måste utföras i eller nära ditt hem.
 2. Den som anlitar tjänsten måste vara över 18 år.
 3. Den totala summan för rutavdraget får inte överstiga ett 50 000 kronor per person och år (beloppet kan variera från år till år).

Det är städföretaget som ansvarar för att sköta administrationen kring rutavdraget med Skatteverket. Det betyder att du som kund inte behöver göra något mer än att uppge ditt personnummer vid bokning av tjänsten.

Kom ihåg att alltid kontrollera med städföretaget att de är godkända för F-skatt, eftersom endast de företagen kan erbjuda tjänster med möjlighet till rutavdrag. Det är också viktigt att vara medveten om att om du når taket för rutavdrag under ett år, kommer du behöva betala fullt pris för eventuella ytterligare tjänster.