Renlighet när du behöver det!

hemstädning Västerås

Vi utför regelbunden hemstädning hos dig i Västerås, välkommen!

Lämna prisförfrågan här

Hemstädning i Västerås

Söker du en trygg och professionell hemstädning i Västerås? Vi utför städning som anpassar sig efter din vardag och dina behov. Det innebär bland annat att vi kan utföra vår städning såväl varje vecka som varannan vecka utefter önskemål från dig. I Våra städningar ingår bland annat dammsugning av samtliga rum, avtorkning av möbler och fria ytor, tömning av papperskorgar samt rengöring av kök och badrum.

Idag kan en smutsig bostad bringa stor stress. Med bland annat vår regelbundna hemstädning kan vi dig en rent hem kontinuerlig så du får mer tid till andra roligare saker. Vårt städföretag och våra fantastiska städare finns här med glädje, för att underlätta för dig när du behöver det som allra mest. Eller helt enkelt bara vill ha rena ytor på såväl kontor som i ditt hem.

Anpassade städningar

Våra städare anpassar alltid städningen efter dina behov och önskemål, vi kan därmed erbjuda såväl allergistädning eller städningar med dina städmaterial. Utöver detta ser vi även till dina behov som är i hemmet, har du exempelvis djur anpassar vi vår städning därefter. När du anlitar oss, kan du alltid förvänta dig ett rent hem på dina villkor när vi lämnar dig.

Kontakta vår städfirma i Västerås när du behöver veckostädning, hemstädning, storstädning eller kontorsstädning. Vi erbjuder dessutom tjänster så som fönsterputs, byggstäd och företagsstäd.

Kontakta oss här!

RUT-avdrag vid behov av hemstädning

Använd dig av RUT-avdraget när du anlitar vårt städföretag för hemstädning i Västerås. Det innebär att du kan få upp till 50% avdrag på våra städtjänster, med ett maxtak på 75.000 kr om året. RUT-avdraget är en skattereduktion som kan användas av skattebetalande privatpersoner. Det innebär bland annat att du måste vara Svensk medborgare. Har du frågor angående avdraget, kan du kontakta oss eller läsa mer på skatteverkets hemsida.

Hemstädning Västerås

Våra städtjänster

Vi erbjuder hemstädning till såväl privatpersoner, föreningar och företag i Västerås. Utöver detta erbjuder vi däremot även flera olika städningar. Du får helt enkelt den städning som efterfrågas, önskar du flera tjänster samtidigt? Kontakta oss så ser vi till att du får ett paket med anpassad städning enbart för dig.

Privatpersoner

Att städa och ha rent när man kommer hem, är inte alltid roligt eller lätt. Vi ser till att det alltid är rent i din bostad, under tiden du jobbar eller ligger i soffan.

Hemstädning

Regelbunden hemstädning innebär att vi kontinuerligt kommer ut på utsatt tid för att utföra en vardaglig städning. Hos oss får du dessutom alltid samma städare, för din trygghet.

fr. 200kr (efter RUT)

Storstädning

Med hjälp av en storstädning, får du din bostad städad grundligt. Utöver att fönsterputsning ingår gratis, får du städat både kök, badrum och resterande del av din bostad.

fr. 245kr (efter RUT)

Fönsterputsning

Genom rena och vackra fönster, upplevs rummet större och du får in ett bättre ljussläpp. Med det får rummet ett fräschare och behagligare intryck. Anlita oss för vackra fönster!

fr. 245kr (efter RUT)

Flyttstädning

Med vår flyttstädning blir överlämnandet av bostaden enkel och problemfri. Du får ett fast pris, med resterande checklista och givetvis vår nöjd-kund-garanti inkluderad.

fr. 1700kr (efter RUT)

Företagskunder

Vi erbjuder tjänster anpassade efter företag, kommuner, föreningar etc. Med lösningar som passar er får ni ett koncept som fungerar för er verksamhet.

Byggstädning

Vid större projekt och arbeten kan det vara bekvämt att anlita vårt städföretag. Vi ser till att projektets finish blir ren och vacker. Självklart anpassar vi städningen efter behov som finns på plats. Låt oss göra det vi gör allra bäst – att städa.

Kontorsstädning

Genom att ge de anställda rena kontor, hälsosamma lunchrum och behagliga ytor. Med en bra miljö får dina anställda fantastiska förutsättningar för att leverera de resultat som efterfrågas. En investering i såväl anställa som företaget i helhet.

Trappstädning

Bostadsrättsförening eller fastighetsägare? Låt dina hyresgäster få den bekvämlighet som efterfrågas även på de allmänna ytorna. Tillsammans med vår nöjd-kund-garanti får du garanterat fantastiska resultat. 

Kontor

Våra städare

Våra städare har den kompetens och erfarenhet som efterfrågas i branschen. Du kan därför vara trygg i att våra resultat upprätthåller dina förväntningar och krav. För oss är det dessutom viktigt att våra städare, utöver att vara duktiga städare, ger dig som kund en stor trygghet. Det innebär att vi som städföretag lägger stor vikt vid personlighet vid anställning.

Som ett etablerat städföretag i Västerås, kan du i lugn och ro luta dig tillbaka för att låta våra städare göra sitt jobb.

Städare Sylwia
Sylwia
Städare Adina
Adina
Städare Angelika
Angelika
Städare Olga
Olga
Städare Ula
Ula
Städare Ola
Ola
Städare Marta
Marta
Städare Kasia
Kasia
Städare Karolina
Karolina
Städare Agnieszka
Agneszka
Städare Kassandra
Kassandra
Städare Iwona
Iwona

Hemstädning för dig i Västerås

Med huvudkontor och utgångspunkt i Västerås är det i Västerås med omnejd som vi utför vi städtjänster. Idag har vi flertalet privatkunder som såväl företagskunder. Vi erbjuder inte bara hemstädning i Västerås dock, vi har även möjlighet att utföra städningar i större delar av Västmanland. Så önskar du en städning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Alltid nöjd-kund-garanti hos oss

För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd. Vi har därför en Nöjd-kund-garanti som innebär att skulle vi missa något under städningen, eller att du inte anser att något är rent nog så kommer vi tillbaka och städar upp detta helt kostnadsfritt.

Hemstädning Västerås

KONTAKTA OSS