Hemstädning Västerås

Genom att anlita städbolag för hemstädning i Västerås och Solna ger du dig själv möjligheten att fokusera på andra aspekter av ditt liv. Fler och fler väljer att ta professionell hjälp med städningen för att garantera en genomgående ren bostad samtidigt som man har mer tid för familj, vänner och nöje. Vi vill ge dig denna möjligheten genom att lista pålitliga företag för hemstädning i Västerås.

Hemstädning i Västerås

När du letar efter pålitliga tjänster för hemstädning i Västerås behöver du inte leta längre. Här nedanför finner du noggrant utvalda aktörer som specialiserar sig på just hemstädning inom Västeråsområdet.

PutsJohan

Om du bor i Västerås och letar efter pålitliga städspecialister, kolla in PutsJohan. Sedan 2009 har de erbjudit hemstädning för privatpersoner i Västerås. De erbjuder skräddarsydda städlösningar för ditt hem.

Montrab

En pålitlig och miljövänlig städfirma i Västerås är Montrab, känd för att erbjuda högkvalitativ och prisvärd städhjälp till både privatpersoner och företag, alltid med en nöjd kund-garanti. Tjänster inkluderar allt från regelbunden städhjälp, storstädning, flyttstädning till fönsterputsning, där de även hanterar ansökan om RUT-avdrag för att förenkla för kunderna. Montrabs mål är att ge dig mer tid över till annat genom att skapa ett rent och välkomnande hem eller arbetsplats.

HomeMaid

Med snart 30års erfarenhet inom hemstädning i Västerås är HomeMaid ett utmärkt val för hemstäd. De erbjuder även fönsterputs, fastighetsstäd och företagsstädning. Deras idé är tydlig och har varit ett framgångskoncept, att göra vardagen lättare för sina kunder.

Hemstädning Solna

I Solna är hemstädning en efterfrågad tjänst av många hushåll. För den som söker professionell städhjälp i just Solna, hittar du nedan några av de bästa aktörerna inom hemstädning för området.

Renthusstockholm

Vill du förenkla din vardag med hemstädning i Solna? Kontakta Renthusstockholm – de har expertis inom hemstädning och garanterar kvalitet varje gång. Deras hemstäd i Solna kan anpassas precis efter önskemål. Du väljer hur ofta de ska komma hem och du får alltid samma städare. Nöjd-kund-garanti, inga bindningstider och med över 10 års erfarenhet inom hemstädning.

Kontakt:

E-post: [email protected]

Tel: 08-22 40 91 , 076-903 96 89

Städfen

Ett litet ambitiöst familjeföretag som har städat hemma hos privatpersoner i Solna sedan 2009. Städfens filosofi är trygghet och personligt med en ömsesidig förståelse. De lägger stor vikt på miljön och har därmed endast ekologiska eller organiska städmedel.

Städbolagett

Med snart 30år inom hemstädningsbranschen i Solna är Städbolagett en riktigt pålitlig veteran inom områden. De erbjuder hemstädningen på tider och villkor som passar kunden och detta med ett proffsigt resultat.

Vad ingår i hemstädning Västerås & Solna?

Innehållet i städtjänsterna kan variera, men vanligtvis ingår:

Kök

  • Avtorkning av skåp och luckor
  • Rengöring av spis, ugn och mikro
  • Avtorkning av kakel
  • Rengöring av bord och stolar

Badrum

  • Rengöring av dusch och badkar
  • Rengöring av toalett
  • Rengöring av handfat
  • Rengöring av övrig badrumsinredning

Samtliga rum

  • Dammsugning
  • Dammtorkning

Vad kostar hemstädning
i Västerås & Solna?

Kostnaden kan variera beroende på städbolag och omfattning av tjänster. Möjlighet att komma undan för ett bra pris finns där du kan testa på hemstädning från 99 kronor i timmen. Skulle du sedan vara intresserad av att boka hemstädning på en regelbunden basis stiger den kostnaden något. För att få en uppskattning av kostnaderna för ditt specifika behov, besök offerta.se.

Hur lång tid
tar en hemstädning?

Generellt ligger den på 2-4 timmar per städtillfälle. Tidsåtgången kan variera beroende på storleken av bostad.

Betydelsen av professionell fönsterputsning

Förutom grundläggande städtjänster som erbjuds i Västerås och Solna, spelar fönsterputsning en viktig roll i att upprätthålla ett skinande och inbjudande hem. Rena fönster ger inte bara ditt hem ett estetiskt lyft men även förbättrar ljusinsläppet och skapar en positiv atmosfär inomhus. Många städbolag, inklusive några nämnda ovan, erbjuder också fönsterputsning som en del av deras tjänsteutbud. Vill du lära dig mer om hur professionell fönsterputsning kan göra underverk för ditt hem i Västerås? Kolla in vår artikel om fönsterputsning i Västerås för djupgående information och tips.

Flyttstädning Västerås
– En problemfri övergång

När du förbereder dig för en flytt i Västerås kan du överväga att anlita professionella för flyttstädningen. Detta säkerställer att du lämnar ditt tidigare hem i toppskick och kan fokusera på din nya bostad. Många städbolag som erbjuder hemstädning inkluderar även flyttstädning i sitt tjänsteutbud. För mer detaljerad information och vägledning om detta, besök vår artikel om flyttstädning Västerås.

Lokalvård Västerås
– Skapa en ren och inbjudande arbetsmiljö

Oavsett om du driver ett företag eller ansvarar för en offentlig byggnad i Västerås, är lokalvård avgörande för att skapa en hygienisk och välkomnande miljö. Kvalitet i lokalvården reflekterar företagets image och bidrar till medarbetarnas välbefinnande. Många av de städbolag som nämns ovan erbjuder tjänster inom lokalvård. Vill du veta mer om hur du upprätthåller din byggnads skick? Läs vår artikel om lokalvård Västerås.